friends for ever
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
friends for ever

it's just a forum for friend we can know new friend, share videos and pictures . enjoy !


You are not connected. Please login or register

how to make a pizza

Go down  Message [Page 1 of 1]

1how to make a pizza Empty how to make a pizza Sat Apr 30, 2011 6:40 pm

Rahaf

Rahaf
Admin

how to make a pizza Pizza11


Pizza was thought of in Italy but traveled across the atlantic to begin in the U.S,it has now become a popular type of food, it can go with almost anything and creating your own could taste better than the ones you buy in the shop. This article will give you 2 different ways of creating your pizza, one method is faster than the other!
Ingredients
* Dough or premade dough
* Tomato paste
* Pepperoni
* Cheese
* Any other toppings you want.
* Olive oil(Optional)
Steps
Oven Method (Slower)
1. Preheat your oven to about 180c or 350F. (C=Celsius F=Fahrenheit.)
2. Buy ready-made pizza bases,. If you have plenty of time, then you can just get dough.
3. Spread tomato paste on your pizza base. .
4. Add a sprinkling of cheese.
5. Add any other toppings that you might enjoy
6. Place your pizza on an oven tray sprayed with olive-oil, so that the pizza doesn’t stick.
7. Put your pizza in the oven, and turn it down to about 160C or 320F degrees. #Take it out after about 15 – 25 minutes, depending on your oven. Use your own judgment to tell when the pizza is ready. The cheese should be a golden brown, but it should not be burnt.
Grill Method (Faster)
1. Spread the sauce all over the tortilla but you might want to leave a little crust around the edge.
2. Put on your toppings and arrange.
3. Grate the cheese over the pizza.
4. Simply put it under the grill. Be careful not to get burned and your pizza could sizzle and pop because of the common bubbles in the pizza crust.
5. Take it out after three minutes, it should be done!
Wood-fired oven method (Even faster)
1. Get your pizza base, it can be any sort, although it can’t be more than 2 cms thick.
2. Place your tomato base and toppings on.
3. Make sure your Wood-fired oven is very hot for the best pizza ever and to help the pizza cook faster.
4. Put your pizza into the oven, preferably on a tray so the base does not burn.
5. Turn your pizza every 30 seconds for two minutes, and at the 1:30 mark take it off the tray. Now your pizza should be done.
6. Take your pizza out and enjoy!
Very Happy

https://friendsforever.3oloum.com

2how to make a pizza Empty Re: how to make a pizza Sat Apr 30, 2011 7:00 pm

Rahaf

Rahaf
Admin

translation to arabic
english ---> arabic

وكان يعتقد من بيتزا في إيطاليا ، بل سافر عبر المحيط الأطلسي أن تبدأ في الولايات المتحدة ، وأنها أصبحت الآن شعبية نوع من الطعام ، ويمكن أن تذهب مع أي شيء تقريبا وخلق الخاصة بك يمكن أن طعم أفضل من تلك التي تشتري في المحل. هذه المادة سوف أعطيكم 2 طرق مختلفة لخلق البيتزا الخاص بك ، وأسلوب واحد هو أسرع من الآخر!
المكونات
* العجين أو العجين premade
* معجون الطماطم
* الباباروني
* الجبن
* أي طبقة أخرى تريدها.
* زيت الزيتون (اختياري)
خطوات
الفرن أسلوب (أبطأ)
1. سخن الفرن الخاص بك إلى حوالي 180C أو 350F. (= مئوية جيم واو = فهرنهايت).
2. قواعد شراء البيتزا الجاهزة. إذا كان لديك متسع من الوقت ، ثم يمكنك الحصول على مجرد العجين.
3. انتشار معجون الطماطم على قاعدة البيتزا الخاص. .
4. إضافة القليل من الجبن.
5. إضافة أي الطبقة الأخرى التي قد يتمتع
6. مكان البيتزا الخاص على صينية الفرن يرش بزيت الزيتون ، بحيث البيتزا لا عصا.
7. وضع البيتزا في الفرن ، وتحويلها إلى حوالي 160C 320F أو درجة. # نأخذ بها بعد حوالي 15 -- 25 دقيقة ، اعتمادا على الفرن الخاص بك. استخدام تقديرك لمعرفة متى البيتزا جاهزة. وينبغي أن يكون الجبن البني الذهبي ، ولكن لا ينبغي أن يكون أحرقت.
شواء طريقة (أسرع)
1. قد ينتشر في جميع أنحاء صلصة التورتيا ولكنك تريد ترك القشرة قليلا حول الحواف.
2. وضعت على الطبقة الخاصة بك وترتيبها.
3. صر الجبن على البيتزا.
4. ببساطة تحت شواء. يجب الحرص على عدم الحصول على حرق والبيتزا والخاص يمكن أن طشيش البوب ​​بسبب فقاعات شيوعا في القشرة البيتزا.
5. اخراجه بعد ثلاث دقائق ، ينبغي أن يتم ذلك!
الخشب أطلقت طريقة الفرن (أسرع)
1. الحصول على قاعدة البيتزا الخاص ، يمكن أن يكون أي نوع ، على الرغم من أنه لا يمكن أن تكون أكثر من 2 سم سميكة.
2. المكان الأساسي الخاص بك والطماطم على الطبقة.
3. تأكد من الفرن الخاص بك الخشب المحروق حار جدا للحصول على أفضل من أي وقت مضى والبيتزا لمساعدة كوك بيتزا أسرع.
4. وضع البيتزا في الفرن ، ويفضل على صينية حتى قاعدة لا تحترق.
5. بدوره الخاص البيتزا كل 30 ثانية لمدة دقيقتين ، وعلى علامة 1:30 أعتبر قبالة الدرج. وينبغي الآن أن يتم البيتزا الخاص.
6. اتخاذ البيتزا للخروج والتمتع به!

https://friendsforever.3oloum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum